General, Koelmachines, Luchtbehandelingskasten, Nieuws, Productnieuws, Products, Warmtepompen

25-05-2017

‘2017 CIAT International Tour’ toont innovatieve oplossingen op zes locaties

‘2017 CIAT International Tour’ toont innovatieve oplossingen op zes locaties
Met een speciaal ingerichte truck in drie dagen langs zes verschillende locaties, om er de nieuwste productontwikkelingen en het systeemaanbod van CIAT aan de klant te presenteren: dat is in een notendop de 2017 CIAT International Tour, die begin mei door Nederland doorkruiste.

Sinds de overname van CIAT door UTC in 2015 heeft de organisatie een transformatie ondergaan in de ontwikkeling van producten en diensten voor de klanten. Voor CIAT was daardoor het moment gekomen om de expertise en het actuele aanbod op een speciale manier aan de klanten te tonen.

Roadshow door Europa, Noord-Afrika en Centraal-Europa

In maart ging de 2017 CIAT International Tour van start: een roadshow met een compleet ingerichte truck dwars door Europa, Noord-Afrika en Centraal-Europa. Op 8, 9 en 10 mei was Nederland aan de beurt. De roadshow-truck reed daarbij langs zes verschillende locaties, om er de nieuwe luchtbehandelingskasten Climaciat en Floway, de nieuwe Aquaciat lucht/water-koelmachine en -warmtepomp, de Ereba omkeerbare lucht/water-warmtepomp met invertertechnologie, en het volledige assortiment ventilatorconvectoren Major Line, Coadis Line en Comfort Line te tonen.

“Het directe contact met onze klanten, de bijzondere omgeving van de truck waarin we een groot deel van onze noviteiten van dichtbij hebben kunnen laten zien, en de positieve feedback van onze klanten, maken dat we terugkijken op een geslaagd evenement”, aldus Paul ’t Hart, Algemeen Directeur CIAT Nederland. “De roadshow is voor CIAT Nederland dan ook een mooie aftrap geweest om te laten zien dat we sterker staan dan ooit. We kijken er naar uit om hier een vervolg aan te geven tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg in september, en de Vakbeurs Energie in oktober in Den Bosch.”

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.