General, Koeltechniek, Marktsensor, Nieuws

01-03-2017

Digitale Marktgids koel- en klimaattechniek 2017 gratis verkrijgbaar

Digitale Marktgids koel- en klimaattechniek 2017 gratis verkrijgbaar
RCC K&L, vakblad voor koude- en luchtbehandeling, heeft onlangs de Marktgids koel- en klimaattechniek 2017 uitgebracht. Deze gids geeft een totaaloverzicht van organisaties en marktpartijen die koel- en klimaatsystemen ontwikkelen en leveren, of er ondersteunende diensten voor bieden. De gids, die eerder in gedrukte vorm werd meegestuurd met RCC K&L, is nu ook gratis verkrijgbaar in PDF-vorm.

“In deze marktgids zijn bedrijven en instellingen in kaart gebracht die actief zijn in de sector”, aldus Uko Reinders, hoofdredacteur van RCC K&L. “De laatste jaren wordt steeds meer erkend dat samenwerking tussen partijen cruciaal is om projecten tot een succes te maken. Met deze gids ondersteunen we deze ontwikkeling: we willen marktpartijen en andere betrokkenen in de koel- en klimaattechniek helpen om elkaar gemakkelijk te kunnen vinden”.

Overzichten en trendverhalen

De bedrijven en organisaties in de gids zijn overzichtelijk ingedeeld in rubrieken zoals ‘Industriële koeling’, ‘Klimaattechniek’, ‘Opleidingen’ en ‘Koeltechnisch gereedschap’. Daarbij wordt naast de naam- en adresgegevens ook steeds aangegeven welke diensten of productgroepen (bijvoorbeeld condensors, warmtepompen, luchtkanalen, enz.) ze aanbieden. Behalve dit overzicht is in de marktgids ook een aantal ‘trendverhalen’ opgenomen, waarin per rubriek de belangrijkste ontwikkelingen worden geschetst. “Door de belangrijkste trends met betrekking tot onderwerpen zoals industriële koeling en klimaattechniek te combineren met bedrijfsgegevens van alle betrokken partijen, bieden we een informatiebron aan waarmee we de sector een dienst bewijzen”, vertelt Reinders.

Online aanvraag

De digitale versie van de Marktgids koel- en klimaattechniek is heel eenvoudig aan te vragen, via een digitaal formulier.

>Tip: De Marktgids koel- en klimaattechniek is gericht op technieken die worden toegepast in de utiliteit en industrie. Voor marktgegevens met betrekking tot de inzet van warmtepompen in de woningbouw en utiliteit, kan – eveneens gratis – de digitale Marktgids Warmtepompen 2016/2017 worden aangevraagd.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.