General, Marktsensor, Nieuws

03-07-2017

GEA benoemt Martine Snels als nieuw lid Raad van Bestuur

GEA benoemt Martine Snels als nieuw lid Raad van Bestuur
De raad van commissarissen van GEA Group Aktiengesellschaft heeft Martine Snels aangesteld in de Raad van Bestuur van GEA. Snels wordt vanaf 1 oktober 2017 verantwoordelijk voor de GEA-regio’s en de landenorganisatie. Na haar aanstelling wordt GEA geleid door een directie die vijf leden telt.

“We zijn verheugd Martine Snels als toekomstig lid van de directie van GEA in de Raad te mogen verwelkomen. Ze brengt jarenlange ervaring mee vanuit sectoren waarin onze klanten actief zijn, en dat is van groot belang voor GEA”, aldus Helmut Perlet, voorzitter van de raad van commissarissen van GEA Group Aktiengesellschaft.

Wereldwijde zakelijke ervaring

Martine Snels (48) heeft de Belgische nationaliteit. Ze is een afgestudeerd agrarisch ingenieur en heeft verschillende leidinggevende functies in multinationale bedrijven in de voedings- en agrarische sector gehad. Zo brengt ze meer dan 20 jaar wereldwijde zakelijke ervaring mee vanuit bedrijven in België, Singapore en Nederland. Sinds 2012 is ze betrokken bij Royal FrieslandCampina N.V., waar ze momenteel Chief Operating Officer (COO) Ingredients en lid van de Raad van Bestuur is.

Over GEA
GEA is een van de grootste leveranciers van technische (koel)apparatuur voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala aan andere industrieën. Het bedrijf bereikte in 2016 een omzet van ongeveer 4,5 miljard euro.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.