General, Nieuws

31-05-2017

Heeft u de beste duurzame innovatie in de koude en luchtbehandeling?

Heeft u de beste duurzame innovatie in de koude en luchtbehandeling?
Tijdens het congres ‘Koudemiddelen, the next step’ organiseren de KNVvK en Vakmedianet de verkiezing van de beste duurzame innovatie in de koude en luchtbehandeling. Wilt u meedingen naar de KNVvK Innovatie Award 2017? Meld u zich dan aan. Dat kan tot en met 2 juni.

Uit de inzendingen selecteert een deskundige jury de drie beste innovaties. Deze drie inzendingen gaan door naar de volgende ronde. Die vindt plaats op 13 juni, tijdens het congres Koudemiddelen: The Next Step, waar ze in een pitch aan de congresdeelnemers worden gepresenteerd. Die bepalen via stemming wie de winnaar wordt.

Voorwaarden

Voorwaarden voor deelname aan de verkiezing voor de KNVvK Innovatie Award 2017 zijn:
• De inzending moet een innovatie zijn op het gebied van koude en luchtbehandeling, en zijn gericht op duurzaamheid.
• De innovatie moet in de praktijk zijn getest, maar mag ook al op de markt zijn gebracht.

De jury zal de innovatie beoordelen op de mate van innovatie en op marktkansen. De beslissing van de jury is onherroepelijk. Over de selectie wordt na de bekendmaking door de jury niet gecorrespondeerd. Ook de uiteindelijke uitverkiezing tijdens het congres is onherroepelijk. De winnaar ontvangt niet alleen de KNVvK Innovatie Award 2017, maar krijgt ook een artikel in RCC K&L over de innovatie.

Gegevens bij aanmelding

Bij het aanmelden voor de verkiezing moet u de volgende gegevens doorgeven:
• Uw naam, bedrijfsnaam of instellingsnaam, adresgegevens en telefoonnummer
• Naam van de innovatie
• Een beschrijving van de innovatie in maximaal 400 woorden, met afbeeldingen
Om deel te nemen, kunt u uw inzending mailen naar ukoreinders@vakmedianet.nl.

Congres 13 juni: ‘Koudemiddelen, the next step’
Op 13 juni vindt in Ede het congres ‘Koudemiddelen, the next step’ plaats. Op dit congres krijgen bezoekers een bondig overzicht van de laatste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van koudemiddelen. Daarbij wordt vooral vooruitgekeken: de gevolgen van de uitfasering en quotaregeling worden inmiddels echt merkbaar in de markt. Hoe gaat dit verder? Welke (prijs)ontwikkelingen kunnen we verwachten en hoe kunt u zelf op de nieuwe marktsituatie inspelen? Op deze – en vele andere – vragen zal tijdens dit congres een antwoord worden geformuleerd.
Op de congreswebsite vindt u meer informatie over het congresprogramma en de mogelijkheden voor registratie.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.