General, Nieuws

12-06-2017

HVAC & Refrigeration Show vindt in januari plaats in Londen

HVAC & Refrigeration Show vindt in januari plaats in Londen
Van 23 tot 25 januari vindt in Londen de 'HVAC & Refrigeration Show 2018' plaats. Volgens de organisatoren is het 'de enige commerciële beurs van Groot-Brittannië op het gebied van air conditioning, verwarming, ventilatie, warmtepompen en koeling, inclusief koeltransport'. Het evenement moet bezoekers uit een brede range aan sectoren trekken, waaronder hotels, winkels, de bouw, centrale en lokale overheden, transport, gezondheidszorg en onderwijs.

Behalve een beursvloer waar een groot aantal marktpartijen hun nieuwste innovaties tonen, heeft de beurs ook een parallel inhoudelijk programma. Zo worden er voorrondes van de SkillFRIDGE-wedstrijd gehouden, werklunches voor sponsoren en VIP-gasten georganiseerd, is er een driedaagse serie van live-debatten over verschillende onderwerpen, en is er een eveneens drie dagen durend seminar.

Meer informatie
De HVAC & Refrigeration Show vindt op 23, 24 en 25 januari 2018 plaats in het ExCeL Centre in Londen. Vanaf september kan men zich registreren voor een bezoek. Meer informatie over de beurs en het parallelprogramma is te vinden op de Show-website.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.