Events, General, Marktsensor, Nieuws

17-07-2017

Installatie Vakbeurs 2017 Hardenberg in voorbereiding

Installatie Vakbeurs 2017 Hardenberg in voorbereiding
Op 12, 13 en 14 september 2017 vindt de 18e editie van Installatie Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg plaats. Deze beurs is gericht op ondernemers en relaties uit de installatiebranche, waaronder die uit de klimaattechniek. De voorbereidingen zijn in volle gang en het aantal aanmeldingen voor stands is inmiddels de 200 gepasseerd.

Om bezoekers een handje te helpen om overzicht te houden over het aanbod van informatie, gaat de organisatie pleinen inrichten, zoals voor sanitair, meet- en regeltechniek, en bedrijfswagens. Hier krijgen bezoekers op een interactieve manier een overzicht van de nieuwste producten.

Beursactiviteiten van OTIB

Een van de organisaties die actief is op de beurs, is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (OTIB). Zo organiseert OTIB een loopbaancentrum waar het vinden van de juiste baan of de juiste medewerkers centraal staat, naast ontwikkeling, opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Op de tweede dag van de beurs biedt het fonds ‘s ochtends een kennisprogramma aan dat een blik in de toekomst geeft. OTIB neemt bezoekers daarbij onder andere mee langs de resultaten van Radar 2025 van Uneto-VNI.

Bezoekersaantallen

Vorig jaar trok Installatie Vakbeurs 12.479 bezoekers, voornamelijk afkomstig uit de oostelijke provincies. Het aantal exposanten bedroeg 273. Uit een enquête bleek dat 72 procent van de exposanten tevreden was over de kwaliteit van de bezoekers. 78 procent van de exposanten beoordeelde de beurs met een voldoende of hoger.

Data en locatie
• Data: 12 t/m 14 september 2017
• Openingstijden: dagelijks van 13.00 tot 21.00 uur
• Meer informatie: Installatie Vakbeurs

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.