General, Marktsensor, Nieuws

22-02-2017

Koeltechnisch ‘moederbedrijf’ Beijer Ref bouwt nieuw service-centrum in Nederland

Koeltechnisch ‘moederbedrijf’ Beijer Ref bouwt nieuw service-centrum in Nederland
Beijer Ref, eigenaar van onder andere de koeltechnische groothandelsbedrijven Coolmark, ECR-Nederland en Uniechemie, bouwt een nieuw gecentraliseerd logistiek en ondersteuningscentrum in de buurt van Eindhoven. Het nieuwe servicecentrum gaat klanten in het Benelux-gebied voorzien van koudetechnische componenten.

De nieuwe faciliteit krijgt een oppervlakte van 18.707 m² en wordt gerealiseerd in bedrijvenwijk Westfields in Oirschot, tussen Eindhoven en Tilburg. Het nieuwe servicecentrum zal alle back-office-activiteiten gaan uitvoeren voor Uniechemie, Coolmark, ECR-Nederland en ECR-België. Het gebouw bestaat uit 9.450 m² logistieke ruimte en een 2.735 m² groot kantoor. In het kantoor, verdeeld over drie verdiepingen, worden ook een showroom en trainingsfaciliteiten ondergebracht. Het magazijn omvat geautomatiseerde opslag met een state-of-the-art AutoStore-stapelsysteem. Naar verwachting wordt het centrum in december van dit jaar in gebruik genomen.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.