General, Koeltechniek, Koudemiddelen, Marktsensor, Nieuws

07-02-2017

Koeltechnische groothandel Euro-Cold lanceert nieuwe website

Koeltechnische groothandel Euro-Cold lanceert nieuwe website
Euro-Cold, groothandel voor de koeltechniek, heeft onlangs zijn nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website heeft een moderne uitstraling en is volledig 'responsive', wat betekent dat hij goed wordt weergegeven op op elk beeldformaat (computer, tablet, smartphone). Bezoekers kunnen voortaan producten zoeken via het menu, via tegels in het productoverzicht, of met het productfilter.

Ralf Dunnebier, verkoop- en marketing medewerker: “Met de nieuwe website komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten en bieden we een platform waarop bezoekers uitgebreide specificaties en informatie kunnen vinden van al onze standaardproducten. Daarnaast kan men, dankzij het insluiten van de GEA-Bock-software, snel en eenvoudig zaken als bijvoorbeeld 3D-bestanden, assemblage-instructies en ‘exploded view’-tekeningen downloaden.”

Eenvoudig uit te breiden of aan te passen

Met de lancering van de website www.eurocold.nl heeft Euro-Cold afscheid genomen van de oude website, die dienst heeft gedaan sinds 1999. De nieuwe website is door Euro-Cold zelf ontwikkeld, waardoor hij in de toekomst eenvoudig is uit te breiden of aan te passen. Dunnebier: “In het verlengde van de website brengen wij binnenkort een nieuwe catalogus uit. De specificatietabellen van de website zijn hieraan gekoppeld, waardoor we zowel onze catalogus als website eenvoudig up-to-date kunnen houden. Je kunt de catalogus zien als ‘offline’ variant van de website.”

Direct contact met de klant

Via de live-chat-applicatie staat een bezoeker direct in contact met de verkoopafdeling van Euro-Cold, en bezoekers kunnen direct vragen stellen of na kantoortijden een bericht achterlaten. “Persoonlijk contact staat bij ons al sinds het begin hoog in het vaandel. Naast deze nieuwe extra mogelijkheden vinden we het nog steeds prettig de klant telefonisch te woord te staan om een eerlijk en gericht advies te geven”, aldus Dunnebier.

Euro-Cold heeft een ruim assortiment aan producten voor de koeltechniek, en levert merken als GEA-Bock, Reflex, Castel, Awa, Frigomec, Johnson Controls, Alfa Laval en Onda.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.