Datacentrakoeling, General, Nieuws, Productnieuws, Products

18-05-2017

Liebert AFC: adiabatische koudwateroplossing van 500 tot 1450 kW

Liebert AFC: adiabatische koudwateroplossing van 500 tot 1450 kW
Vertiv past in de Liebert AFC-systemen adiabatische koeling toe die de lucht die het vrije koeling- en condensorblok binnenkomt, bevochtigt. Het bedrijf werd onlangs door Frost & Sullivan onderscheiden met de 2017 EMEA Product Leadership Award in de categorieën UPS en Data Centre Cooling.

Liebert AFC is ontworpen om 100% koelvermogen te garanderen, zelfs onder de meest kritische omstandigheden – zoals schommelende elektrische voeding, beperkte beschikbaarheid van water en hoge omgevingstemperaturen. Door de inzet van adiabatische vrije koeling in combinatie met minimaal gebruik van compressoren levert het systeem het hele jaar door de hoogste efficiëntie.

Volledige back-up gegarandeerd

Uiterst efficiënte adiabatische natte blokken bevochtigen de lucht die het vrije koeling- en condensorblok binnenkomt, waardoor zowel de vrije koeling als de mechanische efficiëntie worden verbeterd. Meerdere scrollcompressoren garanderen 100% back-up van de koelcapaciteit bij omgevingstemperaturen tot 50 °C, zelfs bij gebrek aan water. De extreem stille EC-ventilatoren zorgen in combinatie met de geluidsdempende adiabatische blokken voor een uiterst stille werking. De systemen zijn voorzien van Vertiv ICOM-besturing die garant staat voor het intelligente beheer van units binnen het dynamische datacenter, terwijl het innovatieve 7inch-touchscreen geavanceerde grafische functies weergeeft. De unit is goedgekeurd voor Energie-Investeringsaftrek.

Meer informatie is te vinden op de website van Vertiv.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.