General, Marktsensor, Nieuws

25-04-2017

Nieuwe marketing manager UTC HVAC Benelux

Nieuwe marketing manager UTC HVAC Benelux
Meta Coenen is op 3 april 2017 gestart als nieuwe Marketing Manager van UTC HVAC Benelux. Meta heeft ruim 10 jaar marketingervaring in het internationaal positioneren en branden van producten en diensten, waaronder voor verschillende tech-merken zoals Philips, NXP, Vodafone en Ericsson.

“Ik ben zeer enthousiast over de mooie uitdaging die UTC HVAC Benelux mij biedt. Vanaf mijn eerste werkdag ben ik ondergedompeld in de innovatieve cultuur van deze organisatie. Dat ik daar een multi-brandfunctie in mag vervullen, samen met het marketingteam, voelt als een eer. Ik ben klaar voor de eerstvolgende product launch, waar we de wereld mooier, gezonder en koeler mee gaan maken”, aldus Coenen.

Coenen en haar team zijn verantwoordelijk voor de merkstrategieën én bijbehorende marketingactiviteiten van de UTC HVAC Benelux-merken: Carrier, Ciat, Klimarent en Pompfontijne.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.