Duurzaamheid, General, Marktsensor, Nieuws, Products, Ventilatoren

23-01-2017

Orcon wint MVO-prijs Veenendaal 2017

Orcon wint MVO-prijs Veenendaal 2017
Orcon, ontwikkelaar en leverancier van ventilatiesystemen, won onlangs de 'MVO-prijs Veenendaal 2017'. De prijs, bestaande uit een beeldje met bijbehorend certificaat, werd uitgereikt tijdens de nieuwjaarsborrel van Bedrijvenkring Veenendaal.

Zo’n 200 ondernemers en lokale politici woonden de nieuwjaarsborrel bij en zagen dat burgemeester Wouter Kolff de MVO-prijs Veenendaal 2017 uitreikte aan Madelon Voorhoeve, directrice van Orcon.

‘Planet – People – Profit’

Volgens het juryrapport voor de MVO-prijs Veenendaal kreeg Orcon de prijs toegekend vanwege de ontwikkeling van energiezuinige ventilatiesystemen en vanwege het MVO-beleid van de onderneming: “Orcon, en in het bijzonder directeur Madelon Voorhoeve, weten Planet – People – Profit op een goede wijze te verbinden. De passie om te komen tot energiebesparing gééft juist energie aan de ondernemers die ze weet te bereiken. Laat de toekenning van deze MVO-prijs Veenendaal 2017 een stimulans zijn om het MVO-beleid verder te ontwikkelen en collega’s daarbij te inspireren.”

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.