General, Nieuws, Onderhoud, Products

17-07-2017

Prestobul Max: Lekdetectie van koudemiddel met behulp van een spuitbus

Prestobul Max: Lekdetectie van koudemiddel met behulp van een spuitbus
Climalife levert de nieuwe versie van Prestobul Max, een middel dat lekdetectie door belvorming mogelijk maakt. Met Prestobul, verpakt in een spuitbus van 400 ml, kunnen lekken worden gedetecteerd in koelinstallaties, installaties voor klimaatbeheersing, en andere systemen die koudemiddelen of andere gassen onder druk bevatten.

Bij toepassing van Prestobul Max worden zichtbare, stabiele bellen gevormd op de plek waar zich een lekkage voordoet, waardoor de koeltechnicus de lek snel kan lokaliseren.

Productverbeteringen

Prestobul Max is doorontwikkeld en daarbij op de volgende punten verbeterd:
– Nieuwe productformule met snellere belvorming, zelfs bij een klein lek.
– Spuitbus met grotere inhoud (400 ml versus 250 ml)
– Verstuiver met twee posities, die met of zonder capillairbuis kan worden gebruikt. De capillairbuis is geïntegreerd in de verstuiver en niet meer afneembaar.
– Betere handgrip op de verstuiver.

“Prestobul Max is niet giftig, niet bijtend, onbrandbaar en biologisch afbreekbaar. Het is geschikt voor elk type koudemiddel en gas, behalve zuurstof, oxidatieve stoffen en bijzonder puur gas”, aldus Climalife.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.