General, Marktsensor, Nieuws, Products, Ventilatiesystemen

14-06-2017

Ubbink Nederland heeft nieuwe directie

Ubbink Nederland heeft nieuwe directie
Linda van de Maat en Peter Laros
Ubbink Nederland, leverancier van binnenklimaatsystemen, heeft per 1 juni 2017 een nieuwe tweekoppige directie benoemd. Linda van de Maat en Peter Laros volgen Henk-Jan Wegman op als Algemeen Directeur. De nieuwe directieleden maakten de afgelopen jaren al deel uit van het Management Team van Ubbink. In lijn met hun specialismen zal Linda zich richten op de operationele en logistieke activiteiten en ligt de focus voor Peter op de commerciële en financiële zaken.

Linda van de Maat is sinds 2005 werkzaam bij Ubbink. De eerste jaren als Strategisch Inkoper, later als Internationaal Project Manager en vervolgens als Manager Operations. Haar bedrijfskundige achtergrond is werken aan ‘de fabriek van de toekomst’, waarin nieuwe technologieën en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen centraal staan. Peter Laros heeft zijn sporen verdiend in de bouw- en installatiewereld. Hij is bijna zeven jaar in dienst bij Ubbink als Commercieel Directeur. Daarvoor was hij onder andere werkzaam in managementfuncties bij Saint-Gobain Isover en Wavin.

‘Uitbouwen innovatieve oplossingen’

De nieuwe directie zal de ingezette koers voortzetten en is naar eigen zeggen ‘gemotiveerd om de innovatieve Ubbink-oplossingen verder uit te bouwen, waarbij de wens van de klant centraal staat’. Het duo zal zich inzetten om de goede samenwerking met bestaande relaties te continueren, en om een prettige en inspirerende werkomgeving voor de Ubbink-werknemers te creëren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.