General, Milieu, Nieuws, Regelgeving

02-03-2017

Verkiezingen: Uneto-VNI biedt installateurs overzicht met partijstandpunten

Verkiezingen: Uneto-VNI biedt installateurs overzicht met partijstandpunten
Uneto-VNI, ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel, heeft een overzicht samengesteld met een aantal standpunten van acht politieke partijen. Daarbij is met name ingezoomd op onderwerpen die direct relevant zijn voor installatiebedrijven, zoals 'duurzaamheid', 'zzp-beleid', 'sociale zekerheid', 'pensioen' en 'bedrijfsleven'.
In het overzicht zijn de standpunten samengevat van de PVV, VVD, CDA, D66, GroenLinks, SP, PvdA en 50Plus, de acht partijen die ten tijde van samenstelling van de lijst het hoogst in de Peilingwijzer stonden. Van iedere partij zijn per onderwerp de belangrijkste punten samengevat in bullet points. Naast die bullet points zijn knoppen opgenomen waarmee de volledige tekst over het betreffende onderwerp zichtbaar wordt. Helemaal onderaan in het overzicht – dat als PDF kan worden gedownload – staan linkjes naar de volledige verkiezingsprogramma’s van de genoemde partijen.
Het Uneto VNI-verkiezingsoverzicht kan via deze webpagina worden gedownload.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.