General, Marktsensor, Nieuws

20-01-2017

Wijziging doorgevoerd in management van Bitzer Benelux

Wijziging doorgevoerd in management van Bitzer Benelux
Ruud van Dissel, lange tijd Sales Manager bij Bitzer, heeft op 6 oktober 2016 de leiding van Bitzer Benelux overgenomen. Hij volgt daarmee Ronald Bekker op.

Ruud van Dissel werkt sinds 2007 bij Bitzer; eerst als Sales Engineer en Sales Manager, en nu als Managing Director van de vestiging in het Belgische Hasselt. De van oorsprong scheepswerktuigbouwkundige kan putten uit jarenlange ervaring in de koel- en klimaattechnische industrie, opgedaan voorafgaand aan zijn tijd bij de compressorspecialist. 

Concurrentievoordelen en marktpositie

“Als Managing Director zal Van Dissel profiteren van de marktkennis van zijn vakbekwame team om de concurrentievoordelen en belangrijke marktpositie van Bitzer Benelux veilig te stellen, en een sleutelrol te spelen in energie-oplossingen”, aldus het bedrijf. “Om de goede contacten met de klanten te verstevigen, is hij van plan trainingen aan te bieden in het eigen trainingcenter van het bedrijf, alsook bij de klant zelf.”

Vóór oktober 2016 was Ronald Bekker Managing Director van Bitzer Benelux BVBA. Hij verliet de firma in onderling overleg.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.