Marktsensor, Nieuws, Regelgeving, Techniek

31-03-2017

Aanmeldtermijn nominaties voor Mkb Innovatie Top 100 geopend

Aanmeldtermijn nominaties voor Mkb Innovatie Top 100 geopend
Innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf kunnen zich aanmelden voor de twaalfde Mkb Innovatie Top 100. In deze ranglijst worden genomineerde bedrijven gerangschikt op hun impact voor de branche en de samenleving, originaliteit, omzet en groeipotentie.

Bedrijven die mee willen dingen voor een plek in de Top 100 kunnen zich tot 15 april aanstaande aanmelden via www.mkbinnovatietop100.nl. In mei beoordelen expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst van de Mkb Innovatie Top 100 vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek naar de achtergrond.

Octrooicentrum Nederland ondersteunt

Het Octrooicentrum Nederland (OCNL), onderdeel van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), ondersteunt de jury bij het selectieproces. Octrooiexperts beoordelen de inzendingen op het innovatieve karakter ervan.
Alle geselecteerden uit de top 100 krijgen van OCNL advies bij het zoeken in de octrooidatabanken. Daarnaast zorgt OCNL dat ze op de hoogte worden gehouden van nieuwe octrooi-ontwikkelingen in hun vakgebied. De bekendmaking van de 100 bedrijven en hun innovaties vindt in het najaar plaats, tijdens de Dag van de Innovatie van de KvK.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.