Nieuws

22-12-2016

Technische groothandel Rensa in RTL4-programma ‘Schoner Nederland’

Technische groothandel Rensa in RTL4-programma ‘Schoner Nederland’
Rensa, technische groothandel voor de verwarming- en ventilatiemarkt, doet op 25 december 'haar verhaal' in het RTL4-programma ‘Schoner Nederland’. Onlangs hebben de opnamen hiervoor plaatsgevonden in het distributiecentrum in Doetinchem.

De presentatoren van het TV-programma ‘Schoner Nederland‘ trekken door het hele land, op zoek naar organisaties die bijdragen aan een duurzamere leefomgeving. Rensa kwam bij de redactie van het programma in het vizier door het behalen van een tweede ‘Lean & Green Star’. Deze werd in november door Connekt aan Rensa toegekend wegens vormbehoud in 2015 en het realiseren van nieuwe duurzaamheidambities die bijdragen aan de netwerk- en transportperformance.

Maatregelen voor duurzamer logistiek proces

Duurzaamheidcoördinator Jur Hofland vertelt in de uitzending welke maatregelen Rensa vanaf 2009 heeft genomen om het logistieke- en mobiliteitsproces duurzamer te maken. Dit heeft onder andere geleid tot een certificering van niveau 3 op de CO2 prestatieladder.
Het item wordt op 25 december tussen 11.30 en 12.00 uur uitgezonden op RTL 4.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.