Carrier Airconditioning

Carrier Airconditioning is onderdeel van de Carrier Corporation. Carrier is wereldwijd marktleider in technisch hoogwaardige verwarmings-, ventilatie- en airconditioningsystemen en is onderdeel van de United Technologies Corporation. (NYSE:UTX).

Carriers klimaatsystemen laten zich wereldwijd toepassen. Voor het gehele spectrum van de markt zijn optimale klimaatoplossingen beschikbaar. Van koel- en verwarmingsoplossingen voor kleine kantoren tot complexe industriële processen waarbij de klimatologische toleranties tot een minimum moeten worden beperkt. Ook in complete systeemoplossingen zijn we sterk, door de integratie van verwarming, ventilatie en airconditioning in één installatie.

Carrier beschikt over een eigen professionele serviceorganisatie. Van inbedrijfstelling tot onderhoud, gespecialiseerde service engineers staan 24 uur per dag paraat. Door middel van servicecontracten worden installaties preventief onderhouden zodat de systemen onder alle omstandigheden maximaal blijven presteren, zonder verlies van rendement.

Missie
“To be our customers’ first choice for airconditioning, heating and ventilation solutions everywhere around the world

Specialisme
Totaaloplossingen voor koeling, verwarming, ventilatie en luchtbehandeling, inclusief specialistisch onderhoud en reparatie

Producten/diensten
Koelmachines, warmtepompen, ventilatorconvectoren, regelsystemen, luchtbehandelingskasten, service-onderhoud en reparatie

http://www.carrier.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.