Climalife

Climalife

Wie zijn wij? Vernieuwende en duurzame oplossingen voor thermische systemen ontwikkelen, dat is wat wij doen.

Al ruim een eeuw lang is Climalife de Europese specialist bij uitstek voor koudemiddelen, bestemd voor de sectoren koeling en klimaatbeheersing. Haar dynamiek en engagementen op het gebied van kwaliteit en milieubehoud hebben er ook voor gezorgd dat het bedrijf nu over een bijzonder vooruitstrevende expertise op het gebied van verwarming en hernieuwbare energie beschikt.

Meer dan 250 medewerkers delen met u kennis van de energiemarkten, de handel (supermarkten, buurtwinkels, …), individuele en gemeenschappelijke woningen en de tertiaire sector (kantoren, ziekenhuizen, luchthavens,…).

Zij beantwoorden aan uw behoeften dankzij series producten en diensten die aan elk systeem zijn aangepast:

  • Koudemiddelen
  • Koudedragers / warmtedragers
  • Oliën
  • Materiaal
  • Reiniging
  • Soldeermiddelen
  • Analyses
  • Prestaties/Engineering

Bovendien kan Climalife steunen op de structuur van de Dehon Groep, een belangrijke speler in de prestatiechemie, om vernieuwende oplossingen samen te stellen en specifieke partnerschappen te ontwikkelen met producenten, fabrikanten/constructeurs, industriëlen en distributeurs.

Vernieuwende diensten die zijn ontwikkeld voor de veiligheid en het milieu, regelmatige technische en reglementaire informatie en hoogwaardige hulpmiddelen vullen deze globale productserie aan.

Climalife biedt zijn producten en diensten wereldwijd aan via een internationaal distributienetwerk van 13 filialen (Duitsland, België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Hongarije, Zwitserland, Scandinavië, Italië, Rusland, Panama, Roemenië), lokale vertegenwoordigers (India, China, Singapore, Maleisië) en een exportfiliaal, Galco-Climalife, voor de rest van de wereld.

Website: www.nl.climalife.dehon.com/

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.