Coolmark B.V.

Coolmark B.V.

Coolmark! Dé partner voor energiezuinige maatwerkoplossingen in koel- en klimaattechniek. U herkent ons aan hoge kwaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid, een uitgebreid assortiment en hoogwaardige service.

Coolmark is al ruim 40 jaar dé betrouwbare partner op het gebied van koel- en  klimaattechniek. Door middel van energiezuinige installaties regelen wij, van slaapkamer tot vrieshuis, de juiste temperatuur en een gezond klimaat. Ons complete pakket biedt altijd een passende oplossing, afgestemd op uw wensen.

Wij ontzorgen van A tot Z. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar om hun kennis te delen en zo samen met u de juiste oplossing te vinden voor uw specifieke situatie. U kunt voor een demonstratie of een training altijd terecht in ons eigen opleidingscentrum in Barendrecht. Samen met onze hoogwaardige logistieke partners zorgen wij dat de gewenste materialen op het juiste moment op de juiste plaats geleverd worden, zodat projecten volgens planning opgeleverd kunnen worden.

Service en Aftersales zijn voor ons heel belangrijk en daarom zeggen wij ook: Afspraak is afspraak. Welke afspraak kunnen wij met u maken?

http://www.coolmark.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.