Danfoss Refrigeration & Airconditioning

Danfoss Refrigeration & Airconditioning

Danfoss heeft wereldwijd een leidende rol als leverancier van compressoren en geautomatiseerde oplossingen voor de koeltechnische en airconditioning industrie. Ons productassortiment is één van de meest complete in de wereld en wordt toegepast in verschillende divisies. Variërend van huishoudelijke, commerciële, food retail en industriële koeltechniek tot airconditioning en producten voor de groothandel tot en met geautomatiseerde en industriële sectoren.

Commerciële koeltechniek
Danfoss heeft een leidende rol op het gebied van commerciële koeltechniek door continu innovatieve componenten te introduceren die energiebesparend en milieuvriendelijk zijn.

Food Retail
Met ADAP-KOOL®-systemen biedt Danfoss totaaloplossingen voor klanten en eindgebruikers.Onafhankelijk van de winkelgrootte zijn ADAP-KOOL®-gebruikers verzekerd van: maximale energiebesparing, gereduceerde onderhoudskosten en minder productverlies door beter behoud van voedselkwaliteit.

Commerciële airconditioning
In de snel veranderende airconditioning- en koelingsmarkt is het niet voldoende om alleen met de ontwikkeling mee te gaan. Daarom kiezen bedrijven voor Danfoss wanneer ze op zoek zijn naar een betere regeling en veiligheid voor hun systemen, moderne compressie technologieën en meer gebruiksgemak.

Industriële Koeling
Danfoss Industriële Koeling maakt koeloplossingen op maat. Innovatieve oplossingen worden wereldwijd aangeboden.

Industrial Automation
Uw partner voor industriële componenten en systemen. Via Danfoss Industrial Automation heeft u toegang tot de totale Danfoss technologie, met een speciale focus op het monitoren en controleren van druk, temperatuur en vloeistoffen.

Wij zijn trots op de diversiteit van onze markten en hebben een lange traditie in het bedienen van ‘s werelds meest veeleisende industrieën.Betrouwbaarheid, duurzaamheid en innovatie zijn daarom de belangrijkste ingrediënten in ieder beschikbaar product.

http://www.koeltechniek.danfoss.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.