ECR-Nederland

ECR-Nederland

ECR-Nederland BV is al meer dan 65 jaar een zeer sterke partner in de koudetechniek met een landelijke dekking.

ECR-Nederland heeft de kennis, ervaring en techniek gebundeld, waardoor wij u een dienstverlening over de volle breedte en diepte van elk koeltechnisch project kunnen bieden, binnen elk marktsegment. Een beetje vindingrijkheid in nauwe samenwerking met de installateur en onze technische specialisten, volstaan om de concepten in realiteit om te zetten. Als ervaren organisatie hebben we de technische support en de veelzijdigheid in huis en zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij ECR-Nederland kan iedere unit specifiek op maat worden gebouwd. Unitbouw is onze divisie waar de kennis is ondergebracht waarmee elk koeltechnisch project snel gerealiseerd kan worden. Samen met de installateur worden de units snel en vakkundig gerealiseerd. Dit biedt de installateur het voordeel van een snelle levering en weet hij zich verzekerd van een goede begeleiding in het verdere traject. ECR-Unitbouw gaat hier heel ver in, niets is ons te moeilijk. Koudemiddelen zoals R1234ze, R23, R508B, NH3, CO2, R290, diverse koudedragers zoals Freezium, Zitrec, industriële units, subkritisch, transkritisch, temperaturen lager dan -80 0C, … het zit bij ons allemaal in de vingers. ECR maakt alles koud. Wij hebben jarenlange ervaring met het bouwen van optimale, energiezuinige en ‘groene units’ en wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarom zijn wij:  ‘uw innovatieve koudespecialist!

Neem vandaag nog contact op met ECR-Nederland en laat u overtuigen van de meerwaarde die wij u kunnen bieden. U merkt het, ECR-Nederland is veel meer dan een ervaren distributeur en een unitbouwer. Wij zijn totaaloplossers voor al uw koudetechnische vraagstukken. Wij gaan hierin veel verder dan onze concurrenten en tillen u uit de grijze zone. Simpelweg omdat we het kunnen!

www.ecr-nederland.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.