Samsung klimaatbeheersing / Ambrava

Ambrava_logo

Ambrava B.V. is exclusief importeur en distributeur van Samsung klimaatbeheersingssystemen voor de Nederlandse markt. Met ons uitgebreide, kwalitatief hoogwaardige assortiment bedienen wij zowel de particuliere als de zakelijke afnemer.

Wij leveren een complete lijn Samsung klimaatsystemen, van single en multi split, DVM multi direct expansie warmtepomp tot warmteterugwinning- en airconditioningssystemen in een range van 2,0 tot 224 kW. Tevens bieden wij energie-efficiënte WTW ventilatiesystemen. Samsung heeft speciale aandacht voor het ontwikkelen van energiezuinige totaaloplossingen voor klimaatbeheersing. Zij maakt hierbij gebruik van de modernste technieken, zoals de gelijkstroom inverter.

Naast leverancier van Samsung systemen is Ambrava is een volwaardige partner op klimaatbeheersingsgebied. Wij zijn continu bezig een zichtbare toegevoegde waarde te leveren bij onze producten en bieden te allen tijde serviceverlening in de vorm van technische- en commerciële ondersteuning. Door onze ruime voorraad productonderdelen en systemen zijn wij in staat zijn binnen 24 uur aan uw vraag te voldoen. Bovendien heeft Ambrava een uitgebreid programma aan producttrainingen, dat zij kosteloos aanbiedt aan erkende installateurs en adviseurs. Samen met ons kunt u uw binnenklimaat optimaal benutten en genieten van het maximale comfort!

Op onze website www.samsung-airco.nl is meer informatie te vinden over ons uitgebreide, energiezuinige assortiment.
U kunt ook bellen met 055-5277777.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.