Testo B.V.

Testo B.V.

Sinds 1957 is Testo producent en leverancier van meetinstrumenten. Testo hecht daarbij veel waarde aan een goed advies en snelle service en kalibratie.

In 2002 zorgde Testo voor een nieuwe industriële revolutie door de eerste digitale manifold op de wereldmarkt te introduceren. In de afgelopen negen jaar hebben we verschillende verschuivingen waargenomen in de wereld van koeltechniek, waarbij ook de evolutie van de koeltechnische meetinstrumenten.

In de afgelopen jaren heeft Testo veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van elektronische manifolds en levert nu een serie instrumenten die iedere wens kan vervullen. Begin 2011 introduceerde Testo de vierde generatie koeltechnische analyse instrumenten met een baanbrekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het vlaggenschip van de vierde generatie, de testo 570, meet snel en zeer nauwkeurig de hoge en lage druk en berekent de overeenkomstige verdampings- en condensatietemperatuur. Doordat de druksensor in minder dan een seconde reageert, is iedere verandering real time waarneembaar. Met de twee aansluitbare temperatuurvoelers berekent deze manifold direct de bijbehorende oververhitting en onderkoeling. Dankzij de hoogwaardige vacuümsensor is de testo 570 geschikt om een installatie te vacumeren.

Met de testo 570 kunt u de gemeten waarden van verschillende systemen opslaan. Het handmatig documenteren van de meetgegevens is niet langer noodzakelijk. Dankzij de nieuwe “EasyKool” software, kunt u niet alleen de nieuwe koudemiddelen downloaden en upgraden, maar heeft u ook een volledige klantbeheersysteem. En met standaard 40 koudemiddelen heeft u alles wat een koeltechnicus nodig heeft, geïntegreerd in slechts één meetinstrument. Voor meer informatie over de testo 570 ga naar www.testo.nl/testo570.

http://www.testo.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.