Thercon

Thercon

Thercon bv is exclusief importeur in Nederland van warmtepompen en aircosystemen van het Japanse topmerk FUJITSU. Daarnaast verdelen we een aantal eigen producten zoals het Comodaiar luchtverdeelsysteem (met ISO comforgarantie), de Sanistage warmtepompboilers en de Sunstage zonneboilers. Onze doelstelling is het, op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier, creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen en utiliteitsgebouwen.

Fujitsu

FUJITSU’s lucht/lucht programma omvat een reeks split AircoHeaters, multi split systemen en VRF systemen. De multisplit en VRF systemen zijn specifiek ontwikkeld voor kantoor, retail en utiliteitprojecten.

Daarnaast biedt FUJITSU een uitgebreid programma van lucht/water warmtepompen. Of u nu het comfort van vloerverwarming of de stralingswarmte van radiatoren verkiest, FUJITSU warmtepompen bieden de energiezuinigste oplossing. Unieke technologie zorgt ervoor dat deze warmtepompen 3 tot 5 keer meer energie leverendan de elektriciteit die ze verbruiken.

Dankzij de “green hybrid” combinatie met het Sunstage zonthermisch systeem kunt u het energierendement op sanitair warm water helemaal optimaliseren

Op onze website www.fujitsuclimate.nl is meer informatie te vinden over de innovatieve producten van FUJITSU

Green Igloo

Green Igloo voorziet gebouwen van een geïntegreerde “duurzame” klimaatoplossing op basis van een “all electric” concept. Dit wordt gerealiseerd door de producten van Thercon en haar zustermaatschappij Orcon (Producent en leverancier van innovatieve ventilatiesystemen) te bundelen tot één systeem voor ventilatie, verwarming, koeling en warm tapwater. Hierbij staat energiebesparing, reductie van huisvestingskosten en comfort voor de eindgebruiker centraal.

Het Green Igloo concept wordt uitgebreid toegelicht op de we website www.greenigloo.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.