Uniechemie

Uniechemie_partnerlogo

UNIECHEMIE is onderdeel van Beijer Ref Group en is een sterke en vooraanstaande onafhankelijke importeur/groothandel voor de sector koudetechniek en luchtbehandeling. Het producten en dienstenpakket omvat nagenoeg geheel de behoefte van de installatiebedrijven in de sector.

De kennis die Uniechemie biedt komt voort uit ervaring en specialisme van onze enthousiaste medewerkers. De hoofdactiviteiten van Uniechemie zijn de levering van:

  • Componenten voor koel- en vriesinstallaties
  • Natuurlijke, synthetische en laag GWP koudemiddelen
  • Koudedragers
  • Compressorunits en warmtepompen voor alle gangbare koudemiddelen
  • Gereedschappen en serviceartikelen
  • Engineering

Componenten
Compressoren, verdampers, condensors, regelaars, vloeistofvaten, appendages, leidingcomponenten, isolatie. Alles wat u nodigt heeft voor koel- en vriesinstallaties. Ons complete assortiment is te vinden op www.uniechemie.nl

Koudedragers
Diverse koudedragers zoals propyleengrlycol, ethyleenglycol en Pekasol.

Koudemiddelen
Uniechemie heeft het meest uitgebreide assortiment koudemiddelen. Wij leveren in cilinders en in bulk. Tevens verzorgen wij voor u koudemiddelanalyse, olieanalyse, recycling en advies.

Compressorunits en warmtepompen

Standaard serie
UC 134 (R134a)
UC 449 (R449A)
UC 717 GREENLINE (NH3)
UC 717 ECO GREENLINE (NH3)
UC 744 GREENLINE (CO2)

Speciale units
Uiteraard bieden wij onze klanten maatwerk als zij daar om vragen. Wij hebben ervaring met industriële units, warmtepompen, subkritische en transkritische systemen en lage temperaturen.

Uniechemie – de échte specialist in unitbouw!

Gereedschappen en serviceartikelen
Diverse gereedschappen als snij- buiggereedschap, optrompsets, flaregereedschap, las-soldeerbenodigdjeden, lekdetectieapparatuur, vacuümmeters, manometersets, vacuümpompen, weegschalen, vulslangen en afpompunits.

Op onze website www.uniechemie.nl is meer informatie te vinden over ons uitgebreide assortiment.
U kunt ook bellen met 055-5334529.
Of e-mailen naar sales@uniechemie.nl

Uniechemie is tevens de ontwikkelaar en producent van TripleAqua systemen. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze website: www.tripleaqua.com

 

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.