Western Airconditioning B.V.

Western Airconditioning B.V.

Telefoonnummer: 033-247 78 00
Emailadres: info@western.nl
Websiteadres: www.western.nl

Western Airconditioning uit Hoevelaken is al vanaf 1988 actief op de Nederlandse markt als leverancier van (mobiele, spit-, multi-split-) airconditioners/warmtepompen, vrf systemen, rooftops, koelmachines, warmtepompen, ventilatorconvectoren en luchtbehandelingsapparatuur. Wij bieden een compleet leveringsprogramma voor de meest uiteenlopende toepassingen: woonhuizen, (kleine) bedrijfsruimten, winkels, server- en computerruimten, datacenters, zorgcentra, hotels, kantoren en stadions.

Onze verkoopafdeling bestaat uit een team van binnen- en buitendienstmedewerkers die zowel op commercieel als technisch gebied een gesprekspartner zijn voor advies, selectie en verkoop van onze apparatuur.

Voor service en onderhoud heeft Western Airconditioning een eigen organisatie met ervaren service engineers en support vanuit de binnendienst. De planning van onderhoud en reparaties gaat volledig geautomatiseerd en de historie van elk systeem is direct oproepbaar. Onze service organisatie staat 24-uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook buiten kantooruren zijn wij beschikbaar voor storingen aan installaties. Daarnaast bieden wij diverse gunstig geprijsde servicecontracten op maat aan, afgestemd op de wensen van de klant.

Korte levertijden
De levertijden van de Western Airconditioning apparatuur zijn kort; een groot gedeelte van het leveringsprogramma is direct leverbaar uit voorraad. De overige apparatuur heeft een korte levertijd afgestemd op het project.

F-Gassen
Alle apparatuur zoals vermeld in het leveringsprogramma waarin koudemiddel wordt toegepast, voldoet aan de “F-gassen verordening” Bij elk van deze apparaten levert Western Airconditioning de benodigde documenten. Western Airconditioning is gecertificeerd door bureau Veritas.

CE-markering
Alle apparatuur voldoet aan de machinerichtlijn 2006/42/EG met bijbehorende CE-conformiteitsverklaring en CE-markering op de machine.

ISO 9001 / VCA / PED
Alle productiefaciliteiten werken volgens internationale ISO-normen. Western Airconditioning is ISO gecertificeerd door bureau Veritas. Daarnaast is Western Airconditioning VCA en PED gecertificeerd.

EPBD
Western Airconditioning is EPBD A en B gecertificeerd. De EPBD a en B keuringen kunnen door onze inspecteurs uitgevoerd worden.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.