WEBLOG

Stijn Grove: Koeling van essentieel belang voor datacenters

 |  26-11-2015

Stijn Grove: Koeling van essentieel belang voor datacenters Koeling is een de grootste energieposten van datacenters. Die kijken daarom met veel belangstelling naar de ontwikkelingen op dit gebied. Dat maakt een congres als ‘Slim koelen in datacenters en ICT ruimten’ belangrijk voor hen.

Met een handicap opmerkingen

Blog Bob van den Hoogen: Duurzaam duurt het langst

 |  30-06-2015

Blog Bob van den Hoogen: Duurzaam duurt het langst Klimaat en milieu kwamen in het recente F-gassencongres indringend aan de orde tijdens het afsluitende betoog van Ruud Veltenaar. Een goede keuze van de organisatoren, want waar doen wij dit allemaal voor? Inderdaad: Koeltechniek moet een zo duurzaam mogelijke techniek zijn.

1 reactie

Blog Bob Van den Hoogen: IJsberichten

 |  20-05-2015

Blog Bob Van den Hoogen: IJsberichten Er gebeuren opmerkelijke dingen in de ijzige delen van onze wereld. Het zee-ijs op de Noordpool verdwijnt in rap tempo. De doortocht naar Azië die Willem Barentsz zocht, wordt reeds enkele jaren door de scheepvaart benut. Rond de Zuidpool breidt het zee-ijs zich daarentegen flink uit.

1 reactie

Blog Bas Roestenberg: Onderhoud

 |  22-10-2014

Blog Bas Roestenberg: Onderhoud Het is soms lastig om particulieren en bedrijven te doordringen van het belang van onderhoud aan zaken die niet direct zichtbaar zijn.

Met een handicap opmerkingen

Raadsel

 |  27-05-2014

Raadsel Soms zie cijfermateriaal waar je even van terugschrikt. Daarbij kan het om grote wereldproblematiek gaan, maar ook om relatief klein ongemak dicht bij huis. In verhouding tot honger, oorlog en andere ellende op wereldschaal kunnen de problemen waar koeltechnische bedrijven in Nederland mee kampen natuurlijk eenvoudig worden weggerelativeerd, maar voor de sector gaat het absoluut niet om ‘klein ongemak’.

1 reactie

In beweging

 |  14-05-2014

In beweging De koudebranche is altijd in beweging. Toen ik ruim vier jaar geleden eindredacteur werd van RCC K&L, had ik daar helemaal geen vermoeden van. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik , voordat ik bij Vakmedianet in dienst kwam, achttien jaar werkzaam was bij een vakblad in een branche waarin echt nooit iets veranderde. Waarin altijd wel werd gesproken over wijzigingen die nodig waren, maar dat die er uiteindelijk nooit kwamen.

Met een handicap opmerkingen

Sexy

 |  19-03-2014

Sexy De Olympische Winterspelen zijn allang achter de rug en Rusland is alweer op een heel andre manier in het nieuws, maar toch kan ik het niet nalaten nog even op de Spelen terug te blikken.

Met een handicap opmerkingen

Knetterijs, knetterlollies, knetterdrop …… knettergek?

 |  30-01-2013

Knetterijs, knetterlollies, knetterdrop …… knettergek? Laatst was ik op een kinderfeestje en toen de gastvrouw vroeg of de jeugd „knetterijsjes” wilden klonk het éénstemmig „Jaah gráág ! !” „Wat zijn dat?” vroeg ik in mijn onwetendheid! Even later werd ik omringd door een kinderschare en ze toonden me een blik in hun opengesperde mondjes! „Luister maar” riepen ze. Inderdaad je hoorde plop, plop en zag ‘ontploffinkjes’ in de smeltende ijsbrij !

Met een handicap opmerkingen

Wat doen we fout?

 |  20-09-2012

Ventilerend Nederland heeft betere tijden gekend. Mijn klomp brak toen ik kennis nam van het artikel “onderwijsinstellingen stellen verbeteringen aan […]

2 reacties

Blog: Duurzaam?

 |  29-02-2012

Blog: Duurzaam? Net voor de Kerst lagen de winkels er vol mee, haute cuisine uit zakjes en flesjes, creativiteit dus weer ver te zoeken, we hoefden de keuken bijna niet meer in! Alles kant & klaar, poeder, beetje water erbij et voila! Ik las dat er in Engeland al theezakjes zijn waarin ook melkpoeder zit..

Met een handicap opmerkingen

Pagina 1 van 3123

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en advertenties af te stemmen op je interesses. Meer informatie over het gebruik van cookies.