Edwin Ernste wordt nieuwe commercieel directeur van Celsis

Edwin Ernste wordt op 3 oktober aanstaande de nieuwe commercieel directeur van groothandel Celsis. Hij neemt deze functie over van Rob Wolthuizen, die eind dit jaar met pensioen gaat.
Delen:

“Edwin heeft jarenlange ervaring in zowel commerciële als marketingdirectie-functies, is meer dan bekend met de koel- en klimaattechniek en is daarmee de juiste persoon om Celsis nu en in de toekomst commercieel verder te ontwikkelen”, stelt Richard Droop, directeur van Celsis en Beijer Ref Support. “Om de continuïteit van Celsis te waarborgen, is gekozen voor een geleidelijke overgang in deze functie.”

Volgens Droop heeft Rob Wolthuizen in zijn functie van commercieel directeur veel betekend voor het toenmalige Uniechemie, dat in september 2020 de naam Celsis en de nieuwe propositie ‘Warm.Koud.Geregeld.’ kreeg. Eind december neemt Wolthuizen afscheid van Celsis, om te genieten van zijn pensioen. “Wij zijn Rob erg dankbaar voor zijn tomeloze inzet en wensen hem en zijn gezin alle goeds voor de toekomst”, aldus Droop.