Maak kennis met onze partners


RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koude-, koel- en klimaattechniek. Een actief platform waarop vakinformatie tussen installateurs, adviseurs, groothandel, leveranciers, eindgebruikers en brancheorganisaties wordt uitgewisseld. RCC K&L is de titel van de KNVvK, wordt uitgebracht door VMN media en werkt o.a. samen met de volgende partners:

Bitzer Benelux BV

Koel- en airconditioningtechnologieën zijn belangrijke elementen in onze wereld. De BITZER Groep levert al 88 jaar een bijdrage met innovatieve producten en diensten. Onze producten handhaven de optimale temperatuur in bussen, treinen en gebouwen en zorgen ervoor dat levensmiddelen te allen tijde vers bij u aankomen. Perfectie en precisie bepalen onze activiteiten - en efficiëntie en duurzaamheid onze manier van denken. Met specialistische vaardigheden en veel passie stimuleren we ontwikkelingen in compressortechnologie en nemen we zo onze verantwoordelijkheid als marktleider.
Bitzer Benelux BV

Celsis B.V.

Koudetechniek, koudemiddelen, airconditioning, warmtepomp? Of technische ondersteuning?Wij zijn Celsis. De partner die het gewoon voor de installateur regelt.Wat de koel- of klimaatvraag ook is. We denken mee en komen met oplossingen die werken.Ook als het antwoord niet voor de hand ligt, wij vinden het.Wij zorgen dat de installateur kan blijven doen waar hij goed in is. Het installeren, repareren en onderhouden van installaties. Geen uitdaging is ons te gek. Wij weten wel raad.
Celsis B.V.

Centercon BV

In ruim 30 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. Centercon is een betrokken teamspeler met een positieve instelling. Er gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Centercon gaat daarin verder dan wie dan ook. Zij maken het u graag gemakkelijk; snel, deskundig en persoonlijk. Centercon is samen met Heytec, Wijbenga en Cool Green Solutions onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.
Centercon BV

Climalife / Dehon Service Nederland BV

Climalife, de expert in eco-efficiënte oplossingen voor de industrie. Sinds 1874 is Climalife de specialist in thermodynamische en technische vloeistoffen, zoals koudemiddelen, energiedragers, smeermiddelen, reinigingsmiddelen, analyses, lekdetectie en service voor het afpompen van koudemiddelen en het regenereren van koudemiddelen. Onder het merk Climalife bieden we nu ook een compleet gamma aan industriële gassen, drijfgassen en blaasmiddelen aan. Het is onze missie om onze industrie te verbinden met de eco-efficiënte oplossingen van morgen, door onze innovatie te versterken en sneller te reageren op de constant veranderende markten. Door de regeneratie van koudemiddelen verminderen we de CO2-uitstoot, verlengen we de koudemiddellevenscyclus en dragen we bij aan een circulaire economie.
Climalife / Dehon Service Nederland BV

Coolmark BV

Coolmark is één van Nederlands meest toonaangevende distributeurs op het gebied van airconditioning, warmtepompen en koudetechniek. Wij hebben al bijna 50 jaar ervaring op de koeltechnische, airconditioning markt. We weten dus als geen ander wat u verwacht van producten, kwaliteit en service. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed programma opgebouwd met een juiste prijs- en kwaliteitverhouding en een grote keuzevrijheid aan modellen, systemen, componenten en fabrikaten.
Coolmark BV

Gasco Benelux

Gasco Nederland N.V. is een betrouwbare leverancier op het gebied van koel- en lastechniek. Door onze jarenlange ervaring opgebouwd sinds 1992, staan we steeds klaar om deskundig advies te verlenen. Vanuit onze hoofdvestiging in Delft bieden wij klanten - verspreid over Nederland en België - een breed assortiment van hoogwaardige kwaliteitsproducten aan, zoals koelgassen, technische gassen en koudedragers. Voor PU-schuimkits, innovatieve koeltechnische gereedschappen en de regeneratie van koudemiddelen kunt u ook steeds bij ons terecht. Ons toegewijde team dat een persoonlijke bediening hoog acht staat steeds klaar voor haar klanten.
Gasco Benelux

Linum Europe BV

Linum Europe, opgericht in 1983, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van producten, accessoires en gereedschappen voor HVAC, koeltechniek en aanverwante vakgebieden. Linum Europe werkt samen met een netwerk van gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om de professionele klant - installatiebedrijf of distributeur - uitsluitend hoogwaardige producten en oplossingen te bieden. Ons ervaren team biedt ook technische ondersteuning en advies om iedere klant te helpen de juiste producten te vinden voor hun specifieke behoeften. De webshop linum.eu zorgt voor een vlotte inzage van de beschikbaarheid van de vele artikelen, hun prijzen en voorraden.
Linum Europe BV

Opleidingscentrum GO°

De opleidingsexpert in de koude-, klimaat- en warmtepomptechniek Opleidingscentrum GO° is hét opleidingscentrum voor de koude- en klimaattechnische branche. GO° biedt daarmee een oplossing voor het probleem van het personeelstekort in de branche, de snelle technische ontwikkelingen en vraag naar (wettelijke) certificeringen. De opleidingen en trainingen worden verzorgd in het Expertisecentrum Koudetechniek van Aeres Tech. Dit betekent dat deelnemers worden getraind in de dagelijkse werkomgeving, waar het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht.
Opleidingscentrum GO°

Stulz Group BV

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatbeheersing. Ons portfolio omvat precisiekoeling voor datacenters, comfortkoeling voor onder andere restaurants, hotels en woningen, bevochtiging voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, en warmtepompen. Ook bieden wij een uitgebreid servicenetwerk in heel Nederland.
Stulz Group BV