Centercon BV

In ruim 30 jaar is Centercon uitgegroeid van specialist in regeltechniek tot dé toonaangevende dienstverlenende leverancier voor de installateur in de koude- en klimaattechniek. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking. Centercon is een betrokken teamspeler met een positieve instelling. Er gaat geen klant de deur uit zonder een oplossing. Centercon gaat daarin verder dan wie dan ook. Zij maken het u graag gemakkelijk; snel, deskundig en persoonlijk. Centercon is samen met Heytec, Wijbenga en Cool Green Solutions onderdeel van de Jupiter Techniek Groep.
Centercon BV

Climalife / Dehon Service Nederland BV

Climalife, de expert in eco-efficiënte oplossingen voor de industrie. Sinds 1874 is Climalife de specialist in thermodynamische en technische vloeistoffen, zoals koudemiddelen, energiedragers, smeermiddelen, reinigingsmiddelen, analyses, lekdetectie en service voor het afpompen van koudemiddelen en het regenereren van koudemiddelen. Onder het merk Climalife bieden we nu ook een compleet gamma aan industriële gassen, drijfgassen en blaasmiddelen aan. Het is onze missie om onze industrie te verbinden met de eco-efficiënte oplossingen van morgen, door onze innovatie te versterken en sneller te reageren op de constant veranderende markten. Door de regeneratie van koudemiddelen verminderen we de CO2-uitstoot, verlengen we de koudemiddellevenscyclus en dragen we bij aan een circulaire economie.
Climalife / Dehon Service Nederland BV

Gasco Benelux

Gasco Nederland N.V. is een betrouwbare leverancier op het gebied van koel- en lastechniek. Door onze jarenlange ervaring opgebouwd sinds 1992, staan we steeds klaar om deskundig advies te verlenen. Vanuit onze hoofdvestiging in Delft bieden wij klanten - verspreid over Nederland en België - een breed assortiment van hoogwaardige kwaliteitsproducten aan, zoals koelgassen, technische gassen en koudedragers. Voor PU-schuimkits, innovatieve koeltechnische gereedschappen en de regeneratie van koudemiddelen kunt u ook steeds bij ons terecht. Ons toegewijde team dat een persoonlijke bediening hoog acht staat steeds klaar voor haar klanten.
Gasco Benelux

Linum Europe BV

Linum Europe, opgericht in 1983, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van producten, accessoires en gereedschappen voor HVAC, koeltechniek en aanverwante vakgebieden. Linum Europe werkt samen met een netwerk van gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om de professionele klant - installatiebedrijf of distributeur - uitsluitend hoogwaardige producten en oplossingen te bieden. Ons ervaren team biedt ook technische ondersteuning en advies om iedere klant te helpen de juiste producten te vinden voor hun specifieke behoeften. De webshop linum.eu zorgt voor een vlotte inzage van de beschikbaarheid van de vele artikelen, hun prijzen en voorraden.
Linum Europe BV

Stulz Group BV

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld in de Benelux tot een wereldwijd toonaangevende leverancier voor klimaatbeheersing. Ons portfolio omvat precisiekoeling voor datacenters, comfortkoeling voor onder andere restaurants, hotels en woningen, bevochtiging voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, en warmtepompen. Ook bieden wij een uitgebreid servicenetwerk in heel Nederland.
Stulz Group BV